Vize

Vize

Anotace: Vize budoucnosti?...

Zeleň i poušť, pod nohama mizí
Ztrácí se souš, a svět plody sklízí
Jen oči v sloup a třas v kolenou
Dech větru hltá i zemi, studenou

Řeka temná, rozlévá se
Lesy slábnou, při vší své kráse
A nebe ztrácí modř, nevinnou
Bouře se vznáší nad krajinou

Mraky na nebi, mezery se ztrácí
Tma houstne stíny, již nezpívají ptáci

Lesy i...louky
Proč jsou lidi tak hloupí?
Co hledáme...v trávě?

Potopa...zůstane
Tý generaci příští
A náš prach...utopen zde

Možná...dovíš se
Co žere náš rod lidský
Co leží uvnitř... a dál

Chladnej mor...krysí jed
Určitě nezajistí
Ortel zní: Je to jen v nás!...

Místo skrytý...V naší mysli
Slzy blyští a náhle zkysly

Stařec bez vlasů
Vzpomínky času
V němým úžasu
Bez sluchu i hlasu

Hledíme na sebe
Hledáme krásu
Voláme do nebe
Ať daruje nám spásu!...
Autor Voiceless.Messenger, 23.07.2006
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to dost zajímavé a depresivní. Snad se nad tím taky někdo opravdu zamyslí.

23.07.2006 13:48:00 | Flisk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí