Mince

Mince

Anotace: a není to o penězích...

Někdy myslím,že jsem mince,
co se kutálí po lince.
Všude kolem hustá mlha.

Chvilku zrychlí,pak zpomalí,
ale nikdy nezastaví.
Mince musí pořád dál.

Nelze minci zastaviti,
ani mlhu rozpustiti.
Čert aby to vzal.

Že má linka konec,ví se,
a mlha časem rozpustí se.
Tohle jsou dvě jistoty.

Hlavní však pro minci naší,
je najít v mlze minci další.
Než spadnou do temnoty.
Autor Fouňa, 23.07.2006
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký, právě se mi na linku vysypala celá peněženka a já je né a né najít rozkutálený mince..:)

25.07.2006 22:58:00 | Kelt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí