Mamince

Mamince

Anotace: K svátku matek

Milá maminko!

Kvete všechno jarní kvítí,
sluníčko na ně z vrchu svítí.
Děti si zase na písku hrají,
starostlivé mámy nevnímají.
Ptáci kolem radostně zpívají,
psi se na trávě líně vyhřívají.
Lidé jdoucí tudy nosí úsměv na tváři,
každému z nich se dnes něco podaří.
Je SVÁTEK MATEK,
tak ti přeji vše krásné,
aby radost a štěstí nebylo vzácné.
Chci abys málo práce měla,
a dělala jsi jen to co jsi chtěla.

Mám tě ráda
Autor chumka, 23.07.2006
Přečteno 605x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí