Droga

Droga

Anotace: Myslím, že název sám je dost vypovídající.

Proč se štěstí mění v neštěstí?
Proč se stále potýkám s tou bolestí?
Proč mám strach, že se stejně nic nezmění?

Proč bolest ochromila mé srdce?
A proč se ty chováš tak nízce?
Proč mi tě droga vzala?
A proč se má bolest nezmenšila?

Proč se mi v abstáku zmítáš v náručí?
A proč mě srdce bolí, když to oči vidí?

Proč je to jako bludný kruh,
ze kterého není cesty ven?
A proč konec znamená smrt?
Autor anduine, 24.07.2006
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí