Láska Na 1. Místě

Láska Na 1. Místě

Anotace: Taky jste měli někdy pocit, že vás život trestá za vaše city a lásku k druhým?

Asi nejsem sám,
ale určitě jsem z menšiny,
z těch kteří mluví jinak,
kteří využívají krásy češtiny.

Určitě nejsem sám,
ale jak jsem řekl, je nás méně.
Je to vámi?
Je to ve mně?

Asi jsem z těch podivínů,
co umí jenom snít.
Co na prvním místě mají lásku,
co na prvním místě mají cit.

A lidé si na mě ukazují,
i osud se mi vysmívá.
Co má duše udělala?
Co, má duše prokletá?

V minulém životě asi necitou byla,
a aby to teď napravila,
platím za vše krutou daní,
na svůj trest čekám s otevřenou dlaní.

Láska už není módní trend,
ta doba již dávno byla.
A já jí mám na prvním místě
a je to vlastně moje chyba.
Autor G30R63, 24.07.2006
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne, nejsi sám, Jiří
...
možná sem někdy další dám,
díky za postřehy,
co ale nezvládám
jak světem se mé básně šíří

25.07.2006 00:46:00 | ni.va

hezká báseň

24.07.2006 22:09:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí