Optimismus Smutku

Optimismus Smutku

Anotace: Jen něco málo o me snaze vnímat vše zlé krásně a pak z tohop leze takovej děs co jsem napsal.

Smutek a samota jsou jak stádo divokých koní,
tak volná ,krásná ,
stejně jako temná a temnější.
Člověk utápí se v ní ,
jakoby jí nebylo konce.
Ale usměv těm co se utopí ,
Protože usměv je tak krásný ,
Jak jen krásné je žít.
Autor Libi, 25.07.2006
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutek, samota, smích, optimismus - kontrasty života !

25.07.2006 12:21:00 | Alci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí