Bez Tebe

Bez Tebe

Anotace: to Aznoh

I bez tebe dospěju
usměju se zas zeširoka
bez tebe vytáhnu ten střep
a s chutí zas dám si loka
A vyběhnu na svah
(jako že můj je, ne její:)
a přestanu strašit
ať už tak či onak dávno si přejí
I bez tebe zestárnu
a snad dočtu i Bratry..
shořím i se vzpomínkami
to, p..., budou vatry!
Když chceš si být Zorrem
však nekaž mě morem
nešlepej holínkami
a nepleň jak Tatry..!!
Autor Soliska, 25.07.2006
Přečteno 779x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tato mě dost zaujala...

11.10.2006 15:15:00 | Edo Tralipo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí