Niky

Niky

Anotace: jejku máme štěnátko :)) (maltézáčka :))

Pár vteřin....rozhodni....
pár okamžiků, co změní tvoje dny...

pro lásku, odpovědnost, pro štěně
co chvilku skotačí,pak zatváří se zděšeně...

ANO! - to slůvko,zaznělo jak rána z děla
nejspíš, jsem chtěl a ty opravdu moc chtěla

Tak započal se nový příběh
co má už milióny podob
pes, přítel člověka
ta cesta přátelství, odvěká

Má jméno NIKY
je moudrá,chytrá, hbitá
báječné jsou ty okamžiky
kdy hrajeme si, blbnem
a po noci, radostně nás vítá...

Je nádherná – prostě KRÁSKA
klubíčko hebké k pomazlení
čumáček, ouška, z očí jí kouká láska
na světě hezčí není :)))
Autor Bean, 12.01.2005
Přečteno 692x
Tipy 2
Poslední tipující: Andulýk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí