Básníci bláhoví

Básníci bláhoví

Anotace: ...o životě

Básníci bláhoví
Zmírají v podkrovích
Sůl na rtech zasychá
Den v sklenkách dotikal

Horký vzduch rozkrájí
Sny svými potají
Vášeň si ochočí
Pro rty i pro oči

Déšť dlaní pohladí duši
Na dluh pár doteků půjčí
V bance něhy a touhy
Účet prý bude dlouhý

K ránu pak básníci
Zahodí úpisy
Do trávy pod okny
Do louží skryjí sny

Jež hřály v podkrovích
Nikomu nepoví
Kam příště poletí
Pro lásky prokletí
Autor Jn.s, 25.07.2006
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a oni zas poletí...

25.07.2006 20:47:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Je to tak. Hezky napsáno.

25.07.2006 14:34:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí