Hledání pokladů

Hledání pokladů

Anotace: Tohle mě napadlo, když u mě v posteli spal můj brouček! Snad jeho láska dokázala zázraky! Miluji tě Tomáši!

Jak najít korálový ostrov,
plný nezničených snů?
Jak najít zemi kouzelnou,
bez promarněných dnů?

Kde hledat lásku,
sebe se ptám.
Na tu otázku,
však odpověď znám.

Musíš své srdce otevřít světu,
nebát se vyjít lidem vstříc,
říct občas nějakou milou větu
a milovat stále víc!
Autor Milenka, 25.07.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí