Vrah

Vrah

Anotace: Jaký může být pohled vraha na bezmocnou oběť...

Smutně hledíš do mé tváře
jako oběť na oltáře,
na nichž krev se právě blyští.
Smutně hledíš do mých očí.
Kolem tebe zem se točí
jak kol posledního na bojišti.
Stínům domů šeptáš sbohem.
Jen vítr odpoví ti sborem,
když do očí ti padá prach.
Šeptáš sbohem do mých uší.
Jak divoce ti srdce buší,
tak ozývá se i tvůj strach.
Pod kapkou krve země vlhne,
tělo tvé mi v rukách tuhne,
slyším smrtku přicházet.
Šeptám sbohem do tvých uší.
Už ta slova neuslyší.
sbohem, jdu zas jinam zabíjet.
Autor SusanNortonova, 25.07.2006
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Povedené...

25.07.2006 19:15:00 | evazjersina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí