Já a mé tápání

Já a mé tápání

Anotace: Žít neni zas tak lehký jak by se mohlo zdát

Jsem obyvatel bájné Atlantýdy,
pořád věřim v člověka
a že sliby nejsou chyby.

Jsem hladové ptáče
v opuštěném hnízdě,
marně čekající na potravu,
mimino, co si rány líže.

Jsem starý Alík,
uvězněný na řetězu,
jsem neposedný klíč,
do každý škvíry vlezu.

Snažim se objevit
tvoji třináctou komnatu,
se zavřenýma očima
a jen po duši...a po hmatu...
Autor Květa, 26.07.2006
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí