Moucha

Moucha

Anotace: ...bzz

Leze mi po noze,
Řeknu to stroze.
Moucha.
Je zmatená jako levák, když mu dáte tužku do pravý ruky.
Poslouchá, skoro neslyší, sama vydává… divnodivný zvuky.
Její zmatený pochod dokola okolo kolena mýho
Jako dotek nežádoucího.
Mam na noze mouchu,
Úsměv má od ucha k uchu,
Protože netuší, malinká obludka,
Že v mé dlani naň čeká
Hmyzí smrtka.
Cha Chá
Autor Miiemu, 26.07.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..dej to do sekce "srandovní", pak ti dám stovku :o)
..zmatený pochod dokola okolo kolena mýho - tak to je pecka..
j.c.ben

26.07.2006 22:02:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí