Před soudem

Před soudem

Anotace: Vážně jsem tam byla.Jako svědek a nebylo to nic příjemného,ale zvládla jsem to.....

Za dřevěnou římsou ………

Říkám si :Modré koberce
Dva hacafraky a světlo umělé

Tak to tady vypadá……..

Vzduchem studeným, jak led a pevným pohledem
Míří na mou tkáň…..
……….do skulinek svědomí

Mé je čisté jako sníh

Tak tedy promluvím

Já vím jak…..
Klidně jako kráva pře porážkou
……a přece vzepřeně

Slovo od slova….
Krok po kroku….
Bez okliček,které vám poví jenom lež

Ta co sedí na lavici obžalovaných
Šije sebou ,obmotává židli jako had,mluví na hlas,chce vás přesvědčit………
Jen koukněte jí zpříma do očí

„Co udělá?“
Uhne!

Tak tedy pravím já slavný soude
„V té plejádě lži jen jedna odpověď nás vysvobodí“
A tj. přece pravda jen
Autor mateska, 26.07.2006
Přečteno 210x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí