Smyčka

Smyčka

Anotace: Važně si myslíte že před smrtí uvidíte svělo na konci tunelu?

Černý jeřáb letí tmou
bůh ví kde mu konec spěje
"ale bůh neexistuje - nehraj si se mnou!"
a tak letí bez naděje

v zobáku nese bílé kosti
v hlavě slyšíš hlas jak ti šeptá
"ty už sis užil života do sytosti"
"kdo to je?," tvé vědomí se zeptá

Ale odpovídá jenom tichem
"ať už ztichnou ty hlasy v mé hlavě!"
"ať přestanou stím děsivým smíchem!"
slepě toužíš po nápravě..

Začneš padat do propasti
"Kdo tu zahsl.Kde je slunce.Je snad noc?"
"Tak trochu z části"
Odpoví ti hlas co má nad tebou moc

Slyšíš jak poslední ton tvého života
pomalu okolím zaznívá
už brzy tě pohltí samotná nicota
myšlenka na zachranu by byla bláznivá

Najednou cítíš se tak nedospěle
Otevíráš oči, pryč s tou tmou!
bez vzpomínek v novém těle
a černý jeřáb stojí nad tebou

A tiše ti zpívá nekonečnou smyčku...
Autor Midnighter, 28.07.2006
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí