Přátelství

Přátelství

Anotace: Jak něco krásného začíná a něco krásnějšího končí...

Drž mě, prosím, příteli,
ať vím že mě máš fakt rád.
Nenechej mě upadnout.
Musím se ujišťovat.
Ty jediný jsi mi blízký.
Nedopusť můj velký pád.
Od dětství mám jenom tebe.
Nechci, aby nastal zkrat.

Tak se nezlob příteli,
pojď mě zase pohoupat.
Chci tě blízko vedle sebe,
na klíně ti usínat.
Ať to nikdy neskončí -
v duchu si chci jen tak přát.

Vím, že to už brzo přijde -
musíš se zamilovat.
Znenadání opustíš mě,
tak mě ještě nechej spát
a snít o krásných přátelstvích
bez lásek a beze zrad.
Autor mozec, 29.07.2006
Přečteno 1107x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Viz Maura.

29.07.2006 14:38:00 | jarynbacin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí