Karty

Karty

Anotace: Tak k tomu mě fakt nenapadá co říct...

Déšť se smejvá
Špínu bere s sebou
Dál...do podzemí...

Do řeky se vlejvá
Nohy, ruce zebou
Víc...to podvědomí...

Hořkne a lepí, svědí
A nejde sundat
Tajně splývá se zemí,
Chce si s náma hrát!

Oheň lapí tvoje vlasy
Zůstaly nám prázdný kasy
Možná špatný karty...asi
Nechme to na horší časy

Mráz hoří, vzduch
Lest a život je pes
Tichá opuštěná ves...

Barva se rozpouští
A teče do houští
Malíř usnul, v poušti

Tíha a pýcha, pád
Tak holka, pojď se ohřát
Jako zvěř bude tě štvát
Kdekdo za to byl rád

Kam? Kam?? Kam??!
Kde sněží hledej stan
A teplo...

Všude kde to znáš
Tam svojí pýchu máš
Ne světlo...

Oheň lapí tvoje vlasy
Zůstaly nám prázdný kasy
Možná špatný karty...asi
Nechme to na horší časy
Autor Voiceless.Messenger, 29.07.2006
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to prostě rýmovačka, a povedená

09.03.2008 22:56:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Tvá dílka nejsou moje krevní skupina, stejně jako moje psaní pro tebe, ale proč se nepodívat - a přijdu zas a najdu-li něco k pochválení, pochválím, tak piš.

20.12.2006 20:14:00 | koloušek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí