Náhlý déšť

Náhlý déšť

Anotace: Déšť mi občas pomáhá,když chci na něco zapomenout a nebo vzpomenout

Náhlý déšť

Přímo z hrdla valily se slzy vřískající pany
Mraky pluly po obloze
…..a dáma v černém
Rozlila si včerejší žal nad ztrátou smrti
Do kávy…….

Z oken jejích jantarových dolů
…..stékaly kapičky slané
Vzpomněla si na hlubiny s vůní chaluh
Zjevení pod mořem….

S opiem minulosti v písku,v dálavách
Pod názvem osud

Nebo déšť
Autor mateska, 29.07.2006
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí