Setkání s upírem

Setkání s upírem

Upír stojí v tmavém koutě
A ty ho nevidíš.
Myšlenky divné napadnout tě,
Když zvláštní pocit ucítíš.

Pak ze stínu vykročí
A ty se na nic nezmůžeš.
Pomalu k tobě přikročí
Strachem se hnout nemůžeš.

Uchopí tě za ramena
A blíž k sobě přisune
Pro něj to nic neznamená,
Když někdo zahyne.

Bílými tesáky ke krku se blíží,
Oči přitom přivírá.
Tebe strach stále tíží
Opouští tě tvá víra.

Cítíš jeho teplý dech
Na svém krku odhaleném.
Přejede ti mráz po zádech
V okamžiku pro něj lahodném.

Život z tebe vysává
Tvá pleť už bledne
Krev tvou teď dostává
Všechno kolem šedne.

K zemi pak mrtva padáš
Jemu už nic neschází
Poslední hlásku vydáš.
Upír spokojen odchází.
Autor Adeleide Gregory, 30.07.2006
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj, dost dobrá básnička. Moc se ti povedla.:)

03.04.2007 18:18:00 | Rhiannon

Moc pěkné :-)

31.07.2006 04:06:00 | Blueberry

Basnicky tohole tipu se mi fakt moc libi, kdyz budes jeste nejakou mit, tak mi ji posli na icq ;) 262 155 337

30.07.2006 02:11:00 | XxxXXXxxx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí