Dopis v básničce

Dopis v básničce

Anotace: Nepřečtou si to, nesmí, stejně bych zase zjistila, že to není pravda a že jsem strašný zmetek co si vymýšlí a sám s tím nic neudělá. Co ale se s tímhle dělá??????

Jednoho dne

Jednoho krásného dne,
stále říkáš,
se prostě neprobudíš,
prý si pospinkáš.

Tvrdíš,
že too bude pomoc,
za to, že teď,
je toho na tebe moc.

Jednoho dne,
říkáš, že budem šťastní,
bez tebe,
moc spokojení.

Kéž bych chtěla usnout,
a už se nevzbudit,
často říkáš mi do ucha,
a pak opakuješ,
jaká jsem mrcha.

a jednopho dne,
je všechno okay,
ty tvrdíš, že to není pravda,
ale ja to vím, že je!
Žes to všechno řekla.
...
Jednou

Vrátíš se jednou,
za deset dní,
a zas zmizíš,
než se rozední...

Tamto uděláš,
to opravíš,
u mě se nezastavíš,
nastíháš.

A když čas máš,
krátíš ho u telky,
svět kolem nevnímáš,
ve svém si užíváš.

Jednou by se to mohlo,
trochu změnit,
ale proč, že?
Ty jsi š´tastný,
tak nač?
...
A Aaliyan vždycky jen sedí a v hlavě tisíc otázek má, a nikdo jí je neodpoví. A i když se s ní prý chce každý bavit, v tu chvíli nemá nikoho. A za pár dní je zase všechno v pořádku! A nic se neděje. Možná...

Bloudím,
ničemu nerozumím,
odkázaná na sebe,
jedna velká radost,
je náhle pryč.

A nepomáhá prosit,
nepomáhá nic,
zbývá mi jen věřit,
nedokážu víc.
Autor Aaliyan, 30.07.2006
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi vím, pro koho jsou ta slova určená... a jsou dny, kdy mám chuť taky to vypsat, protože věř nebo ne, taky slýchám, že by bylo lepší usnout a už se neprobudit.

31.07.2006 10:44:00 | Gina Rocca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí