nokturno

nokturno

Anotace: ...

Hraju ti nokturno
Do ticha noci
Ty v rohu pokoje
Na křesle spíš

Zpívám svou píseň
O citu v bezmoci
Prý nevíš,jak pomoct
Jenže já vím,že víš
Ty to víš...

Otevři oči a vstaň z toho křesla
Já začnu pro změnu sonátu hrát
Řekni mi konečně(jen žádný hesla)
Zda někdy začneš mě mít vážně rád

Snad radši usedni zpátky
A víčka zas sklop
Lepší je nevědět
Vždyť tenhle pokoj
To je náš hrob
A v něm dvě mrtvoly
Co bojí se slovo
KONEC povědět
Autor Janis Joplin, 31.07.2006
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je prožitý. Až potom "pěkně" napsaný.

01.03.2007 17:34:00 | Gregy

Hmm, tak to urcite budes znat Jefferson Airplane, Joan Baez, atd...Odkud jsi? Tipoval bych nekde z vychodnich cech...

12.11.2006 09:47:00 | kruppe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí