Svět

Svět

Anotace: noo, možná to původně ani báseň přímo být neměla, no nevadí:) nevím,co víc k tomu dodat:)

Pardoxní svět nás má v hrsti
Ne všem je to proti srsti
Užíváme si co máme
Chceme poznat, co neznáme

Strach ze smrti už nás neděsí
Života plná síla
Skloubená s energií
Podivné záblesky z motýla
Připomínají velkou parodii
Našeho světa na ten pravý
Který jen ve vzdáleném stínu klidně leží

Nikdo z nás kdo je hravý
Neví o co v tom druhém světě běží
Užíváme si neznalost a vlastní problémy
Ozvěny vedlejší země nás minou
Tvoříme si šílené harémy
Pleteme každou věc s jinou

Nechápeme pojmy jiným jasné
Nechápeme, že když zajde Slunce, světlo zhasne
Nevadí nám, co nechápeme
Je to tak, protože to chceme!
Autor KreestynaK, 31.07.2006
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

okej, taky mi tam neco nesedelo v cleneni;) no jeste na to kouknu...diky:)

01.08.2006 00:04:00 | KreestynaK

přijde mi to jako vyprávění na terapii pro závisle na životě, zajímavě zpracované jen rozdělit a je to dokonalé

31.07.2006 22:13:00 | Pavel Kotrba

zajimawe ;)

31.07.2006 18:49:00 | black_and_red

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí