Pěsti války

Pěsti války

Anotace: ...

Meče válek opět k nebesům pozvedají,
národy zbrojením na peklo se připravují...

Hrdinství obrátilo se v prach,
není jak bojovat,
teď vládne strach!

strach z démonů co až vyřítí se z hlubin Země,
s cílem zničit to,,mocné"lidské plémě,
již žádná magie nezastaví,
žádný hrdina se jim nepostaví.

Snad jediné co budeme moct...
Až ty bestie rozhodnou se naše města roztavit,
hruď vstříc světlu vypnout...dech zatajit.

Ti co poté hrdě smrti do očí pohlédnou,
než temné stíny život navždy přikryjou,
oblaka stanou se našeho prachu peřinou,
na malou chvíli teď...mohou být tím hrdinou.

Zbídačené lidské duše pak...
Bezcílně budou plout vesmírem,
jako varování všem...
Autor Lukáš Sláma, 01.08.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý občas sní o tom - být hrdinou...

01.08.2006 08:46:00 | sapho

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí