Není pozdě

Není pozdě

Anotace: Jen skoro.

Stejně jak jehla,
jíž neprojde nit,
jak ruka zkřehlá,
když nechce se bít...

Zbytečný, bez niti nemůžeš šít,
ty ruce od krve, měl by sis mýt!

Hraně bojíš se reality,
jenž umí zastoupit tvrdou zeď,
umem herce máš výraz zbitý,
dveře v ní najdeš, však hledej teď!

***

Prodejná děvka Ti na splátky
před spaním předčítá pohádky,
co stránka, to nudný klam,
učit se plavat musíš Ty sám!
Autor Algernoon, 01.08.2006
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí