vzpomínky na hladině

vzpomínky na hladině

Anotace: chybama se člověk učí...většinou, ale jsou přece vyjímky...

Nad dvěma stíny
Rozpršelo se
Kousek tvé viny
Dopadlo
S pohledy nejsmutnějšími
opouštíš mě
proč se slzami
slunce zapadlo

vzpomínky kloužou
po hladině
V rozporu s pravdou
Křičím lži
Pohledy mé tuhnou
provinile
S hlavou skloněnou
Vím, že víš
Autor Jitka, 01.08.2006
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí