Vlastně ty

Vlastně ty

Anotace: ....

Myslím že je pouze jen sen
Vytrácí se mi pomalu z hlavy
Byl to ten pravý, jen ten
Ztratila jsem všechny své pochyby, obavy
Možná je to trošku trapné
Možná je to přitažené za vlasy
Ale ať je to jakkoliv marné
Nevzdám se své cesty, trasy
za jeho úsměvem
možná i více.
Půjdu dál za svým příběhem
Za tak krásným až vám budou červenat líce
Možná mě nekopla múza
Možná že nemám ten dar
Možná co píšu je hrůza
Ale dívejte se pořádně…má to svůj tvar
Tvar srdce, lásky
kterou stále nosím
tak křehké jako nejtenčí klásky
ať je ten vítr nezlomí prosím
ztratila bych víru v něj
víru..nazývám ji láskou
jestli chceš tak se směj
nebudeš mou starou vráskou…
Autor M_B89, 02.08.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Možná mě nekopla múza
Možná že nemám ten dar
Možná co píšu je hrůza.." - ne co, ale jak. Asi by to šlo vyjádřit jinak a lépe.

02.08.2006 15:40:00 | skaj

moc hezky napsáno.

02.08.2006 08:04:00 | s.e.n

zajimawy..libi se mi to..80

02.08.2006 00:53:00 | black_and_red

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí