Už jsem taková

Už jsem taková

Anotace: ...

Zase utíkám
v sobě se ztrácím
ani nevím kam
pocity zvracím
vrhám je po vás
padni kam padni
létám v extázy
válím se po zemi
křičím obrazy
kdekdo se mi tlemí
kdekoho zamrazí
oči si přikrývá
kam jen se podívám
podivný postavy
hrozně si užívám
dojezd se dostaví
žiju i umírám
životem házen
ke mně se přitulí
kdejaký blázen
láska i nenávist
kolem se proplétá
nesnaž se ve mě číst
má duše ulétá
rychle se vzdaluje
pak zase přiblíží
po zdi tu maluje
někdy jen přihlíží
čmárám si písmenka
pro lidi ztracený
lámu si křídla svá
o duše kamenný
dech se mi krátí
k zemi mě nestáhnou
ty všichni svatí
klečící na kolenou

... to radši ulítnu úplně
až nebude kam přistát.
Autor Melfëa, 02.08.2006
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Tahle básnička je úplně super vystihuje tě takovou jaká jsi Mëlfítko !!!!( alespoň já tě v tom vidím :o) )

04.08.2006 17:16:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí