Nedýchej

Nedýchej

Anotace: Kdyby šlo nedýchat a u toho žít....

Nedýchej,
pokud se bojíš,
když se svému,
strachu nepostavíš.

nedýchej,
když nemůžeš si vzpomenout,
jak se dají zlé myšlenky,
zapomenout.

Nedýchej,
ale pak přestaneš žít,
a bude ti líto,
žes to nechala být.

Nedýchej,
ale o zítřku nevíš nic,
nevěř pocitům,
jen šílí,
nezmůžou víc.

Nedýchej,
pocity někdy lžou,
na zítřek nespěchej,
krásnější dny...
už nebudou.
Autor Aaliyan, 02.08.2006
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsem romantik

06.08.2006 13:51:00 | Aaliyan

Náplň básně je velmi dobrá,alespoň pro mě,ale asi to zakončení mohlo být trochu rozmanitější...

06.08.2006 13:28:00 | mateska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí