Do života

Do života

Anotace: A dokud nebude zítřek za mnou, nebudu vědět, kdo jsem.

Do života radost,
nemyslitelně patří,
ať je jí málo nebo dost,
kdo je šťastný, má štěstí.

Do života smutek,
něčím se připoutal,
aby nám život,
pořádně zamotal.

Do života život,
jednou se vrátil,
aby smutný skřípot,
rychle se vytratil.
Autor Aaliyan, 02.08.2006
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí