Dej mi...

Dej mi...

Anotace: ***

Dej mi čas a já pohnu světem,
dej mi minutu a květy budou kvíst,
dej mi hodinu a ptáci omámí nás letem,
dej mi den a z dlaně ti budu číst,
dej mi týden a řeka poteče do dály,
dej mi měsíc a vítr bude troufalí,
dej mi rok a vím, že budeme tancovat,
dejte nám život my budeme se milovat.
Autor nathre, 03.08.2006
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí