Stín

Stín

Anotace: ...

Byla půlnoc a tys byl mým stínem
Když vyšlo slunce, nechtěl jsi mě znát
Opilá lahodným vínem
Nechávala jsem si lásku v noci zdát

Není to lehké probuzení
Když tolik toužila jsem být
V náruči tvé však pro mě místo není
Nechci se nechat zahubit.

Chceš jenom hračky na dny všední
Bojíš se jedné srdce dát
Tak zvolna skládá se den ke dni
Marně tu čekáš na zázrak

Až probudíš se, bude pozdě,
Dávno déšť utopí mé sny
Tak říkám sbohem, milý, tobě
Jenž pouhým stínem noci jsi
Autor Jn.s, 03.08.2006
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokud jsem viděla a četla,máš tu i lepší věci než je tato báseňka...tak dneska trochu méně...

03.08.2006 17:45:00 | Harr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí