Proč umírat když žijeme

Proč umírat když žijeme

Anotace: no je to písnička..spíš..jen sem zvědavá co na to řeknete

Každý den mým příkladem,
mým tichým přáním
nekonečným
a tím i jasným důkazem,
že naplno žít je mým snem.

Jen s novým dnem se umím smát,
když slunce probudí mě ze snu.
Může se i snadno stát,
že díky chlastu--neusnu.

Lidé sou tak nároční,
vždyť málo stačí ke štěstí.
Peníze jim postačí,
ale procházejí bolestí.

Přicházejí o radost,
kterou by měli kdyby chtěli.
Zatímco mají starost,
jen škoda,kdyby to věděli.

Každý den mým příkladem,
mým tichým přáním
nekonečným.
A tím i jasným důkazem,
že naplno žít je mým snem.
Autor airelle, 05.08.2006
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý, zvlášť poslední sloka je dost dobrá

05.08.2006 22:48:00 | James

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí