Apologie na NEJ

Apologie na NEJ

Anotace: o smyslnosti NEJ

nekonečné moře
nepokořitelné pohoří
věčné slunce
absolutní šíře
absolutní svoboda
ach

nejlepší přátelé
nejlepší přípitek
největší šílenost
nej
nej
uvolnění
nej
naplnění
chci
a
ještě
toužím
musím
CHCI!
pořád
jsem naivní?
rozmazlenej?
či
snad snob?

a když na tebe chrlím:
máš nejúchvatnější oheň
věčné světlo
bouři
revoluci křehkého skvostu
nevyhnutelně strhující ženskost
jsi nej
vše
chci, pořád
nemohu jinak
jsem naivní?
zbloudilý?
či
snad nevychovaný?

ale
vždyť

já jen miluji!
jsem vysvětlen
odhalen
a omluven
já děkuji!
Autor TH, 05.08.2006
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to dobrý. Moc dobře napsaný.

26.08.2006 16:54:00 | Mors

Pro mne za sto, dloubla hluboko.

05.08.2006 23:08:00 | sinor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí