Sportovec

Sportovec

Anotace: O jednom chlapci, kterého všichni známe. Podobnost je čistě náhodná.

Rychlostní kanoistika -
po hladině sviští
někdy čeří
jindy zaloví v cizích vodách
- je jeho z nejoblíbenějších

Fotbal -
okopávání a herectví
ofsajdy, karty
slavná korupce
neslavní hrdinové
- je z nejmilejších

Tenis -
lokty trénované
lokty vyvrácené
lajny matné
výsledek matný
- tady nelze hrát na plichtu

Vzpírání -
tíha dne
a tíha noci
převaha železa
převaha svalů
- ženám se líbí

Tanec -
umělecký
tanec lidový
tanec mezi paragrafy
kde se ukrýt?
- tančí celý Karibik

Golf -
zelená modrá
pro blázna dobrá
zelená grín
lokaj táhne vozík
- a šup do jamky
Autor weitinger, 05.08.2006
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..tak tady schází už snad jen krasokorčulovanie - trojitý propichnutý hamburger.. :o))
/ale toho šestibojaře neznám../
j.c.ben

08.08.2006 23:50:00 | j.c.

:-) :-)

07.08.2006 14:47:00 | Roko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí