Televizní obrazovka

Televizní obrazovka

Anotace: časy se mění

Televizní obrazovka
svítí do šera
ta je milým společníkem
snad každého večera
Už na ní hvězdička nevychází
zřídkakdy nastaví zrcadlo
To je to co nám schází
takhle to dopadlo
Autor Heron, 06.08.2006
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí