Poutník

Poutník

Anotace: Byla sem sama.. asi mi to vlezlo na mozek :P

Bloudím noční krajinou,
já, poustevník bez cíle,
hledám hvězdu za hvězdou
a plody mojí píle.
Procházím se kolem řeky,
já, milovník pouští,
slyšíc meděné hlásky
dvou starých olší.
Bloumám krajinou duše,
já, ta bezbožná osoba,
trávíc dny v temnotě,
osamocená, stříbrná hvězda...
Autor mistake, 06.08.2006
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí