Koloběh

Koloběh

Anotace: ??? ...a sem tady zas...???

KOLOBĚH

Lidská chamtivost rojí se jak včely,zalepit jim huby medem a dát něco na hraní.
Koupit si v krámě rum a pod jakoukoliv záminkou ho vypít.

Koloběh…,…den co den potkávat se s chameleóny,převraceče pravd,denně bojovat s těmito představami,rozbíjet nenávist a zkoušet se smát.

Potírat pasáže svých představ a malovat na bílo vše,to jen proto,že se nechci utopit,ve špíně hnusných opovržení a zbytečných bolestí,vodopádu kopí jež bodají tě ze všech stran.
Avšak neustupovat a čelem se stavět a být nosným pilířem,aby se svět mohl opřít aspoň o něco.
Žádný peníz nevyváží ten pocit s toho,že tady člověk k něčemu je.

Nebojím se jedu z hadů a plamenů zlých draků,proti tomu jsem asbestovým.
Neloupím pozornost žulových sloupů,nepropadám se…
Procházet labyrint a vědět vždy,kam jít,a když zeď zjeví se před…,…přečíst si ceduli s nápisem a podle ní se řídit a dojít až k cíli.
Potkat lidské-sochy a povídat si s nimi až do té doby dokud sochy neobživnou.
Lámat zlá srdce a slepovat z nich dobrá a ty opravdu zlá nepředělatelná a nelidská tlačit do té nejtemnější uličky až někam daleko,aby sama sebe se lekla,zanikla a sežrala se,nebo s výkřiky strachu procitla a stala by se dobrými.

Hvězdy ve vesmíru si krásně svítí a každá z nich má svůj osud a k někomu patří.

Pusa jež špulí se k líbání najednou chrli sprostotu.
Autor Tomik Novot, 09.08.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hele, tyjo, to co píšeš je dobrý,akorát ta poslední věta mi nikam nezapadá..Jestli jsi sloup,co čelí všemu,klobouk dolů,je to dobrý vědět,že nosný pilíře "aspoň někde " jsou.
Tak dík,fakt jsem si početla.

05.10.2011 15:29:00 | zvířenka

..připadáš mi DOST zajímavej!!

24.08.2006 15:58:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí