Slova a činy

Slova a činy

Anotace: nevím co dodat..........snad jen to že lze najít špetku satiry..........

Sbírka: Jezero marné touhy

Čin předchází slovo
je jako lodní molo
Vina je loď kotvící
naváděná majákem svítící

Slova jsou ohrožený druh
zanikají do ztracena
Činy jsou bublinky v šampánskem
slova a činy se ztrácejí v úsudku zajatém

Úsudek mysl je zajat v logice
spoután hozen do krabice
Provazy jsou názory doby
znamením samota...
Autor Divant Delvare, 09.08.2006
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí