Začátek života

Začátek života

Anotace: Je smrt smrt nebo život?

Vidina světla,
Na konci tunelu,
Mizí pohybem,
Úhlem pohledu,
Pod širým nebem,
Na úpatí hory,
Andělé shazují,
K mým nohám schody,
Ódy o nebi,
A svůdné pohledy,
Táhnou mě za nimi,
Do zlatavých síní,
Vánek bílých křídel,
Rozvíří vzduch,
A skrze mraky,
Zírá na mě Bůh,
Oděn celý v bílém,
Dlouhé zlaté vlasy,
Zdá se, že se,
Zablýsklo na lepší časy,
Svatý Petr přede mnou,
Odemyká bránu,
V jednotku času,
Kdy schyluje se k ránu,
Čistota, mír
A dokonalá svoboda,
Teprve až teď,
začíná etapa života
Autor Muta cum liquida, 10.08.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí