Deprese..

Deprese..

Anotace: věrná přítelkyně..???

Je opět semnou..
Má společnice věrná..
Přestože tvář má nevinnou..
Její myšlenka jest černá..

Přichází a zase odchází..
Mé slabé chvilky hledá..
Nespatřena, stále kolem obchází..
Schovat se jí nedá..

Je návyková..
Snažím se jí navždy zbavit..
Ona ovšem chronickou podobu má..
Klepajíc čekám až mne přijde navštívit..

Zapálené svíce a melancholicku hudbu nabídnu..
Slzami dorozumívat se budem..
Ať do mé hlavy usadí se ji pobídnu..
Pak knot svíce zhasne s jejím (dočasným) odchodem..
Autor P.e.A.c.E., 10.08.2006
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí