Střevíčky

Střevíčky

Anotace: ..jedna ze starších..

Dva pelíšky sametové
pro dvě nožky,
koupila si mladá dívka.
Chodila už dlouho bosky.

Dvě botky na ní čekaly.
Ve výloze svůdně mrkaly.
Koupila a nesla domů
boty nové, leták k tomu.

Když obula střevíce,
sykla bolestí.
Příliš krásné zdály se.
Rychle je opustí.

Lodičky červené leží ladem,
na polici zaprášené.
Dívka chodí bosa,
střádá si na nové.
Autor Fallen, 16.01.2005
Přečteno 547x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí