Pavouk

Pavouk

Anotace: ..další ze starších..

Hluboké temné oči zahubí Tě
v objetí černé vdovy utoneš.
Svá kusadla zatne do hebké kůže
pustí jed.
Tvé tělo je schránka pro mls pavouka
sýček v dáli smutně zahouká.
Tvé sny se nenaplní
Tvé paže již neobejmou lásku Tvou jedinou.
Šedý zámotek v trávě leží
krve pramének stonky skrápí.
Slzy milého neprobudí život v srdci.
svraštělého odporným hladem pavouka.
Autor Fallen, 16.01.2005
Přečteno 804x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí