Troska

Troska

Trosky na moři,
Unáší vlny,
Odplouvá bohatství,
Zlato, bavlny,
Uprostřed bouře,
Chycen za vor,
Co mi zbylo?
Pistol a zázvor,
Zcela bez síly,
Pouštím se voru,
Před očima tma,
V ústech slanou vodu,
Ať voda mě drásá,
Ať vláčí mě tělo,
Loučím se s životem,
Už vše je mi jedno,
Vidím tunel,
Mám pocit blahý,
Po zlatém schodišti,
Sjíždí ke mně sám anděl strážný,
Chytí mi ruku,
A vyzve mě k chůzi,
Když v tom se tunel hroutí,
Dostal jsem transfúzi,
Náhle cítím bolest,
A vidím bílý sál,
Jsem jak ta troska,
Vždyť před chvíli jsem u Ráje stál,
Tak blízko,
a spatřil jsem bránu,
však vrátil jsem se zpět,
a cítím jen ránu
Autor Muta cum liquida, 11.08.2006
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za tohle: "Chycen za vor/co mi zbylo?/pistol a zázvor " dávám sto

24.08.2006 23:32:00 | Pe&Pa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí