Hlas

Hlas

Anotace: proč????????????????,,

Hlas ticha promluvil
a mě oslovil
Hlas ticha promluvil
a své jméno mi prozradil
vzduchem se pomalu neslo
neslo jméno
jméno ticha

Narazilo o mou tvář
tvář nepřipravenou
a smutkem ochablou
nechtělo se mozku věřit,
že navštívila mě tato dáma
dáma s dlouhým závojem
tvořeným z tváří přátel

Neklepala na mě

Nezeptala se mne
zda může jít dál

A přišla

Byla tu

Nezvaná

Nechtěná

PANÍ SAMOTA!
Autor SadLily, 11.08.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč plakat pro samotu - vždyť je to věrný tvůj druh, který je ti věrný ikdyž jej podvádíš s jinýma.
nakonec nám zůstane jen ona.

11.07.2007 17:52:00 | černočerný

hrozně mi to připomíná moji básničku.Asi jsme na to tak nějak stejně?

11.08.2006 16:27:00 | Daily

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí