Člověk

Člověk

Anotace: Něco o člověku.

Člověk hledá a nenachází,
vždy ke štěstí mu něco schází.
Člověk hledá a ztrácí čas,
přitom odpověď je někde v nás.

Člověk míjí krásné chvíle,
okamžiky střídaj cíle.
Člověk hledá spasení,
že peklo v nebe promění.

Člověk zkoumá různé světy,
pouští sondy do komety.
Člověk střádá velké plány,
místo malých polí lány.

Člověk soudí podle sebe
jak ty mě, tak já tebe.
Člověk staví krásné domy,
a přitom hubí lesy, stromy.

Člověk věří v něco víc,
ale neví v co, takže nic.
Člověk dusí svoje city
které ukryl do ulity.

Člověk tuší co je víra,
ale ďábel ho v objetí svírá.
Člověk to je zvláštní tvor,
který v sobě má jen vzdor.
Autor Ďábel sám, 11.08.2006
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí