květáček

květáček

Anotace: taková zpěvavá báseň...............

Sbírka: Jezero marné touhy

květáčku můj já o tobě snil
tvá chuť je jak sen.
když prochází den
cestou svou
černou tmou

barva tvá bílá
zářivá jak víla
se třpytí lesklou perletí
křídla ptáků letí

zdát ti holt s poklonou
nocí májovou
květáčku můj
při mě ty stůj...

hledí tiše na nebe
říkají prosby pro sebe
toužící se vymanit
a sami sobě poručit
Autor Divant Delvare, 12.08.2006
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí