My chápeme

My chápeme

Anotace: Překlad písně "My vse pojmem" od Alexandra Rozenbauma. Text je i s nahrávkou ve formátu mp3 na internetové adrese: http://cclib.nsu.ru/projects/rozenbaum/mp3/171.mp3

My chápeme vše, co budete chtít.
Jak má nám být?
O čem mám snít, teďka? O čem mám teďka snít?
Jak má nám být? Jak má nám být?
O čem mám teďka snít? O čem mám teďka snít?

Komu jen svěřit vládu do pěstí?
Táhnou zvěsti,
že brzy odvrátí se od blbců štěstí.
Táhnou zvěsti, táhnou zvěsti,
že brzy odvrátí se od blbců štěstí.

My chápeme vše i bez zbytečných fráz.
Pochopte nás, pochopte nás
a zkuste uslyšet náš hlas.
Pochopte nás, pochopte radši nás
a zas, proboha, zkuste uslyšet náš hlas.

My všichni tady jsme jak jeden muž.
Tak je to už,
když lezem domů schody ve tmě jako tuš.
Tak je to už, tak je to už,
když lezem domů schody ve tmě jako tuš.
Autor Mr.George, 12.08.2006
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí