Devatenáctá

Devatenáctá

Anotace: Směsice emocí a slov.

V denních tvářích se odráží kousek důvěry,
Ale tahle důvěra je incestní dcera nevěry,
A také je tu zrada, jejich sestra krve,
Její tůně jsou jako travičské nebe,
Pro hříšníky tří vražd-
A pro oběti co draží vlastní tělo-
Ale nebolí to zdaleka tolik, jak by mělo,
Protože jejich mysl je v oblacích,
A duše se topí v pokrývkách pekla,
A jejich srdce už v hrudi poraženě pukla,
Protože jejich tepny už nebijí pro život.
Autor somnium, 12.08.2006
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: Any 4, Zorenka Ježková, ilona
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach,mne se to zamlouvá!Fakt super!

05.04.2010 12:21:00 | ilona

Ještě teď si pamatuju, jak jsem odhalila důvod podivného názvu;)

03.04.2009 18:44:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí