Temná smrt

Temná smrt

Anotace: Když si pro někoho přijde tak vyhnout se jí nejde...

Náhle se smrt zjevila nad tebou,
je ti zima, ruce zebou,
pak jen tne a zuby rvou se
do těla tvého, maso skousne,
krev se proudem valí na zem,
kde je velká louže rázem,
přestože jsi stále živá,
to však už nikoho nezajímá,
skoro v bezvědomí na svých zádech
cítíš ten mrazivý nádech,
zavřeš oči, usneš navždy,
v mdlobách lokneš z číše pravdy,
spravedlnosti učiněno zadost
a smrt z toho má radost,
země tě studí po celém těle,
konec se blíží tak nesměle,
dýchne na tebe, pohladí vlasy,
nedbá tvé spanilé krásy,
smrt si bere bez rozdílu,
v spravedlnost už nemáš víru.
Autor Richard LaFontaine, 13.08.2006
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí