Zabiják v kápi

Zabiják v kápi

Anotace: Popis zabijáka co prošel peklem a vrátil se zpět na Zem.

Proč postava s tmavou kápí
se tak neskutečně trápí,
její šat potřísněn krví,
zdaleka však nebyl prvý,
kdo musel zabít, aby přežil,
ve své schopnosti věřil,
chladnokrevně s vážnou tváří,
nemá nad sebou žádnou záři,
tmavé vlasy, výraz ďábla,
občas jeho víra slábla,
prošel peklem, vrátil se zpět,
smiloval se nad ním svět,
sáhl si až na dno sil,
vše možné za život zažil,
vítr fouká, s kápí si hraje,
celý šat mu zvláštně vlaje,
v tváři vážný výraz skrývá,
oči hluboké, v ruce nůž svírá,
pak jím tne, má bystrý zrak,
je to rozený zabiják.
Autor Richard LaFontaine, 13.08.2006
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí